gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194

BABYSHOWERS

BABYSHOWERS

Kijk jij ook al zo lang naar mooie Pinterest foto’s van die waanzinnige babyshower? En weet jij zelf niet zo goed hoe je dit nu moet gaan realiseren? Ik help je! Nu is het dan eindelijk tijd om jouw eigen babyshower tot in de kleinste details te organiseren en decoreren. Drenth Events helpt je om je ideeën om te toveren tot de babyshower van je dromen!

 

Voor een babyshower zou ik zeker gaan voor een leuk thema. Hier volgen er een aantal die ik zelf helemaal geweldig vind:

  • Safari/jungle thema; denk hier aan bladeren, groen, dieren, cupcakes, dierenprint en nog zo veel meer! Dit is een stoer, maar ook wel lief thema!
  • Tropical thema; hier gaan we echt voor kleur, bloemen, flamingo’s, zomerse sfeer! Ook hier kunnen we zoveel mee doen!
  • Bohemian/vintage thema; denk hier aan zachte kleuren. Voor een meisje gebruik je misschien meer het oude roze met licht grijs en voor een jongen kan dit thema werken met grijstinten. We decoreren hier met hout, mooie bloemen, naked cakes, lampjes, kaarsjes en eucalyptus, noem maar op! Ook hierbij zijn weer zo veel mogelijkheden!
  • Er zijn zoveel thema’s dat ik ze niet eens allemaal kan opnoemen! Ook kunnen we zelf een nieuw thema bedenken! Hou jij bijvoorbeeld van water, zee, strand? Dan kunnen we er een nautische babyshower van maken! Geen idee is te gek voor een geweldige babyshower!

Als je niet zo van de thema party’s bent, zou ik gaan voor de kleuren roze of blauw. Hier kunnen we ook zoveel varianten op maken en zoveel mee doen! De echte roze en blauwe baby showers worden alles behalve saai!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wat kan ik voor je doen?

 

Ik kan je helpen een concept te bedenken en het tot in de kleinste details uit te werken. Hierna kan ik jouw babyshower omtoveren tot werkelijkheid! Van decoraties tot cupcakes tot activiteiten, bij Drenth Events kan alles!

Ik zorg ervoor dat jou wensen tot een prachtig geheel worden gerealiseerd en dat jij zelf onbezorgd kan uitkijken naar de babyshower waar je van droomt!

Leuke tips voor een babyshower:

  • We pakken uit met ballonnen, candybars en andere geweldige dingen! Mischien wil jij wel een originele babyshower met alles roze of blauw, maar misschien wil jij net even wat anders zoals een safari, animal, flower, nautical of princess babyshower. Er zijn zoveel mogenlijkheden om een geweldige babyshower te realiseren!
  • De donut walls van Drenth Events zijn super leuk om bij een baby shower neer te zetten.
  • Ook de gekleurde lampionnen en de letterborden zijn leuk voor babyshowers.
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0082
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0083
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0041
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0042

GENDER REVEAL PARTY'S

 

Tegenwoordig wordt het geslacht van jullie kindje niet meer zoals gewoonlijk bekend gemaakt na de echo! Mensen kiezen er steeds meer voor om het geslacht nog even niet te weten zodat ze er een hele gebeurtenis van kunnen maken! En hiervoor zijn er gender reveal party's! Gender reveal party's worden ook bij Drenth Events aangeboden. 

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194

FOTO'S VOLGEN LATER

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0041