gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194

BACHELORETTE

 

PARTY'S

BACHELORETTE PARTY'S

Wil jij ook een onvergetelijke dag, of misschien wel weekend met jou liefste vriendinnen? Wil jij een bachelorette party bij jou thuis? Ergens op locatie? Of misschien wel in het buitenland? Er is zoveel mogelijk voor een leuk vrijgezellenfeest!

 

Wat dacht je van een country/vintage dag waar de candy bars, gin-prosecco bars, pizza buffet, foodtruck of noem het maar op voor je klaar staat! Ook hiervoor zijn er weer zoveel mogelijkheden! Misschien wil jij wel alleen de vetste decoraties voor jou bachelorette party? Ik help je graag verder!

 

Hier vind je al een aantal ideeën voor een geweldige bachelorette party!

  • Country/vintage bachelorette party
  • Romantic Italian night: met de mooiste muziek, het lekkerste eten en de meest gezellige sfeer en de mooiste decoraties met veel bloemen, lampjes en kaarsen!
  • Wil jij uitpakken met je vrijgezellenfeest en wil je naar het buitenland met een paar vriendinnen? Wil jij dit niet allemaal zelf regelen of weet je niet goed hoe of wat je wil? Ik regel het voor je!
  • Er zijn nog zoveel meer ideeën! Be creative!

Wat kan ik voor je doen?

 

Ik kan je helpen een concept te bedenken en tot in de kleinste details alles uit te werken. Hierna kan ik jouw bachelorette party om toveren naar de werkelijkheid! Van decoraties tot activiteiten!

Ik zorg ervoor dat jouw wensen tot een prachtig geheel worden gerealiseerd en dat jij zelf onbezorgd kan uitkijken naar het vrijgezellenfeest waar je van droomt!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194

FOTO'S VOLGEN LATER

BACHELORETTE PARTY'S

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0092