gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194

BLOG

BLOG

L O V E & P R O P O S A L

9 juli 2019

Ben jij ook al vanaf toen je een klein meisje was aan het denken over wie die persoon gaat zijn waarmee jij gaat trouwen? En wie de jongen gaat zijn die jou vraagt om zijn vrouw te worden? Heel je leven lang heb je al een beeld van hoe hij eruit zal zien, hoe hij heet, wat zijn hobby’s zijn en hoe zijn persoonlijkheid is, maar je vindt hem maar niet? Of misschien ben je eerst wel bij de verkeerde? Hoe weet jij nu dat hij diegene is waar je altijd al over hebt gedroomd? Op een dag zal je iemand tegen komen waar je eerst misschien niet van zal denken dat hij diegene is waar je al jaren van droomt, misschien heeft hij wel bruine haren in plaats van blonde? Of is hij minder grappig als dat je gedacht had of misschien heeft hij wel een naam die nooit in je op is gekomen, maar op een gegeven moment ga je beseffen dat hij diegene is waar je al die tijd op hebt gewacht en over hebt gedroomd. Je bent zo gelukkig en hebt eindelijk jouw grote liefde ontmoet, en je kunt niet meer wachten om jullie avontuur samen te beginnen.

Is het moment eindelijk aangebroken dat jouw grote liefde je eindelijk ten huwelijk wil vragen? Wat ontzettend spannend! Het is vaak moeilijk voor jouw grote liefde om te bepalen hoe en waar de vraag gesteld moet worden. Omdat ik vind dat zo’n speciaal moment in jullie leven echt omgetoverd mag worden naar een magisch moment vol liefde en geluk, ben ik gestart met het plannen van huwelijksaanzoeken. Het aanzoek kan alle kanten opgaan: van een magisch huwelijksaanzoek in het bos vol kaarsen en romantiek tot een sprookjesachtig proposal op een prachtige locatie. Een huwelijksaanzoek moet iets bijzonders en betekenisvol zijn voor jullie beide.

Hier een paar vragen voor de persoon die zijn grote liefde de vraag gaat stellen

  • Welke locatie is bijzonder voor jullie beide?
  • Waar houdt jouw geliefden het meest van? Romantisch of avontuurlijk?
  • Is er een plek in het buitenland die bijzonder is voor jullie? Wil je de vraag dan in het buitenland stellen?
  • Van welke films houdt jouw geliefde het meest?
  • Waar droomt jouw geliefden van? Een bos vol kaarsen, een sprookjesachtig proposal een aanzoek op het water of iets anders?
  • Wil je het overdag of in de avond? Of wil jij er misschien een dag of zelfs een weekendje van maken?

Denk groots en ben vooral niet bang voor de reactie van jouw geliefden, dit wordt een van de mooiste momenten uit jullie leven.

 

Een thema dat nooit mis kan gaan en wat zoveel liefde, romantiek en magie uitstraalt is het magical forest proposal.

Hier wordt er een geweldige buitenlocatie helemaal omgetoverd tot een magisch bos dat jullie binnen wandelen. Ook jullie eigen achtertuin kan worden omgetoverd tot magische locatie. Daar kan jij de belangrijkste vraag eindelijk stellen, je ziet lampjes schitteren op iedere plek waar je kijkt, er staan overal prachtige kaarsen en kandelaars die zoveel romantische sfeer uitstralen. Jullie foto’s hangen door het bos heen en de lievelingsbloemen van jouw geliefden staan en hangen in het rond, er wordt zoveel sfeer en romantiek gecreëerd zodat dit een hele ervaring voor jullie beide wordt. Misschien wil jij zelfs wel op die plek tussen de bomen en lampjes een romantisch diner voor twee? Het kan allemaal!

Wil jij dat jouw aanzoek stiekem gefilmd wordt? Of dat er stiekem een fotograaf verschuilt staat om jullie moment vast te leggen? Het kan allemaal geregeld worden.

Jouw grote liefde verdient het om een keer die vraag op een magische en bijzondere manier gesteld te krijgen. Dit wordt een van de meest romantische momenten in jullie leven!

 

Magical Forest Proposal By Drenth Events

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0073
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0151
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0075

LOVE,

 

DEMI

OP DE HOOGTE BLIJVEN? MELD JE DAN AAN VOOR ALLE UPDATES

Naam  
E-mail  
  
  
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0075
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0045