gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194

BRUILOFTEN IN HET BUITENLAND

BRUILOFTEN IN HET BUITENLAND

Wil jij de dag van je leven vieren op een andere mooie plek in de wereld? Wil jij hulp bij het regelen? En wil jij dat je op de bestemming zorgeloos kan genieten van het lekkere weer, je vrienden en familie en natuurlijk je geliefde? Dat kan! Ter plekke zal alles voor je worden klaargezet zoals je er zelf van droomt! Jouw magische moment in het buitenland wordt een onvergetelijke ervaring!

MIJN IDEEëN

 

Droom jij van een onvergetelijke bruiloft op Ibiza? Wil jij de ceremonie bij zonsondergang op een van de meest romantische plekken van Ibiza? En het avondfeest op een toplocatie met het lekkerste eten en die IBIZA lounge sfeer? Dit wordt de bruiloft van jullie dromen.

 

Of hou jij misschien meer van het romantische Italië? Trouwen onder de lekkere, warme zon op de meest romantische locatie en met het lekkerste eten? Een ceremonie buiten met de mooiste en meest frisse bloemen, de meest geweldige trouwfoto’s en de meest romantische setting voor het avondfeest; denk daarbij aan kaarsen, bloemen en lampjes. Simple, but oh so beautiful!

 

Wil jij op een andere plek trouwen en weet jij hoe jouw droom dag er uit ziet? Ik help je jouw droom bruiloft in het buitenland te realiseren.

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0210
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0212
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0201
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0204
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0208
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0202
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0217
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0206

WERKWIJZE

 

Wil jij hulp bij het regelen van een huwelijk in het buitenland? Van locatie tot decoratie? Of heb jij al een mooie locatie in het buitenland maar wil jij dat het daar nog wordt omgetoverd alsof het lijkt op de filmset van een romantische film? Drenth Events doet er alles aan om jouw droom te realiseren naar de werkelijkheid!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

BRUILOFTEN IN HET

 

BUITENLAND

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0197