gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194

GENDER REVEAL PARTY'S

GENDER REVEAL PARTY'S

Tegenwoordig wordt het geslacht van jullie kindje niet meer zoals gewoonlijk bekend gemaakt na de echo! Mensen kiezen er steeds meer voor om het geslacht nog even niet te weten zodat ze er een hele gebeurtenis van kunnen maken! En hiervoor zijn er gender reveal party's! Deze kunnen we zo gek en groots mogelijk maken! Je kunt hier ook weer kiezen voor je eigen thema’s; wil jij dat alles roze met blauw gedecoreerd wordt of wil jij net een andere uitstraling geven aan jou gender reveal party?

 

Een aantal thema's die ik persoonlijk erg leuk vind voor gender reveal party's zijn:

  • Pink & blue: hier gaan we alles met roze en blauwe tinten decoreren. Denk hierbij aan roze en blauwe ballonnen, donut walls met roze en blauwe donuts, candybars met roze en blauwe zoetigheden, noem maar op! Je kunt dit thema op twee manieren gebruiken: of we gaan voor de echte felle roze en blauw tinten zonder andere kleuren of we gaan voor meer zachtere roze en blauw tinten die we dan kunnen combineren met wit of licht grijs wat dan weer een rustigere uitstraling geeft.
  • Bohemian/vintage: hierbij gaan we werken met meer wit en zachte kleuren, bladeren, groen, bloemen en lampjes! Dit is meer een moderne, maar romantischere sfeer voor een gender reveal party.
  • Je kunt er ook een groter feest van maken! Misschien wil jij wel een soort mini festival maken van jouw gender reveal party of misschien wil jij weer iets totaal anders! Net zoals bij baby showers zijn hier ontzettend veel mogelijkheden!
  • Natuurlijk kunnen we ook jullie eigen ideeën uitwerken!

Wat kan ik voor je doen?

 

Ik kan je helpen een concept te bedenken en dat tot in de kleinste details uit te werken! Hierna kan ik jou gender reveal party om toveren tot werkelijkheid! Van decoraties tot zoetigheden tot activiteiten! Ik zorg ervoor dat jouw wensen tot een prachtig geheel worden gerealiseerd en dat jij zelf onbezorgd kan uitkijken naar de gender reveal party waar je van droomt!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0071
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0082
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0086
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0083
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0082

GENDER REVEAL

 

PARTY'S