gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194

HUWELIJKSAANZOEKEN IN HET BUITENLAND

HUWELIJKSAANZOEKEN IN HET BUITENLAND

Wil jij het aanzoek nog spectaculairder maken? En wil jij jouw grote liefde in het buitenland ten huwelijk vragen op een betekenis volle plek of een stad waar jullie altijd al van dromen om naar toe te gaan? Ook in het buitenland kan ik jouw droomaanzoek tot leven brengen. Wil jij hulp bij het regelen? En wil jij dat je op de bestemming zorgeloos kan genieten van het samen zijn en het lekkere weer? Dat kan! Op de bestemming zelf zal ik ervoor zorgen dat alles voor het aanzoek klaarstaat en geregeld is zodat jij nergens aan hoeft te denken! Het enigste waar jij aan moet denken is de ring natuurlijk! Jouw magisch moment in het buitenland wordt een onvergetelijke ervaring!

MIJN IDEEëN

 

Droom jij van een onvergetelijk huwelijksaanzoek in het buitenland? Het lijkt toch net een droom? Een huwelijksaanzoek op een geweldige plek in het buitenland met een bijzondere betekenis. Stel je voor dat je samen met jouw grote liefde op een rooftopbar staat, samen uitkijkend op de NY Skyline in de meest romantische setting die je maar kunt bedenken! Met de mooiste muziek op de achtergrond die wordt gespeeld door een fantastische violist of een zanger/zangeres die jullie lied zingt tijdens het moment. Liefde is belangrijk en liefde moet gevierd worden, daarom verdienen jullie een magisch moment dat jullie nooit meer zullen vergeten. 

 

Of wil jij jouw liefde meenemen met zonsondergang naar een van de romantischte plekken op Ibiza, waar jij haar verrast? Of wil je het vragen in Italië met een adembenemend uitzicht en een prachtig gedecoreerd decor met een romantisch diner achteraf? 

Weet jij zelf op welke andere plek jij jouw grote liefde ten huwelijk wil vragen? Ik help je jouw droom aanzoek in het buitenland te realiseren.

 

We kunnen alle plekken decoreren met de mooiste en friste bloemen en de meest romantische setting: denk met bijvoorbeeld kaarsen, bloemen en lampjes; simple but oh so beautiful)

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0210
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0212
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0201
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0204
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0208
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0202
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0217
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0206

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

HUWELIJKSAANZOEKEN

 

IN HET BUITENLAND

WERKWIJZE

 

Wil jij hulp bij het regelen van een huwelijksaanzoek in het buitenland? Van locatie tot decoratie? Of heb jij al een mooie locatie in het buitenland maar wil jij dat het daar nog wordt omgetoverd tot een magisch sprookje? Drenth Events wil er alles aan doen om jouw droom te realiseren naar de werkelijkheid!

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0197