gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194
gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0194

OVER DRENTH EVENTS

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0004

Mijn naam is Demi Drenth en ik ben op 19-jarige leeftijd mijn dromen achternagegaan en een eigen bedrijf begonnen. Dat bedrijf is gespecialiseerd in het plannen van bruiloften, huwelijksaanzoeken en events! Al van kleins af aan ben ik betoverd door bruiloften; niet alleen door de mooie jurken maar ook door het plannen en de decoraties die er bij horen! Ik ben het liefst de hele dag door creatief bezig: met het maken van decoraties, het bedenken van nieuwe ideeën of het maken van zogeheten moodboards! Naast de liefde van het koppel vind ik zelf de aankleding en de decoratie van een bruiloft het mooist. Daarbij is er geen idee te groot of gek en kan je je fantasie los laten gaan.

 

Na verloop van tijd ontstond er bij mij ook grote interesse voor huwelijksaanzoeken. Ik werd dolgelukkig van het idee dat ik voor iemand een waanzinning mooi moment kon realiseren. Daarbij hoeft het natuurlijk lang niet altijd gewoon te zijn! Je mag best uitpakken met die ene belangrijke vraag. Jij kan daarbij aangeven waar jouw geliefde gelukkig van wordt en dan bedenk ik een buitengewoon huwelijksaanzoek. Vervolgens realiseer ik dit huwelijksaanzoek ook voor je. Voor mij is het vooral belangrijk dat mensen zich realiseren dat zo'n magisch moment ook hun kan overkomen, want iedereen verdient het. Iedereen heeft wel eens gedroomd van een buitengewoon huwelijksaanzoek van hun geliefden maar sommige dromen kunnen ook werkelijkheid worden...

 

Verder heb ik ook een passie voor reizen en het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld. Na mijn eigen Erasmus buitenland ervaring tijdens mijn opleiding is deze passie alleen maar groter geworden. Daarom heb ik ervoor gekozen om jullie een keuze te geven of we jullie droom hier in Nederland of in het buitenland gaan realiseren! Misschien droom jij wel van een onvergetelijke bruiloft op het mooie Ibiza of een romantische bruiloft in het adembenemende Italië? Of droom jij ervan dat je de liefde van je leveren ten huwelijk vraagt met de New York skyline op de achtergrond? Al deze dromen kunnen worden gerealiseerd met behulp van de ondersteuning van Drenth Events in het buitenland. Geen droom is te groot en geen idee is te gek voor Drenth Events.

 

Mijn ideeën gaan echter veel verder dan enkel bruiloften en huwelijksaanzoeken! Als uitbreiding van mijn bedrijf kan je ook bij mij terecht voor de leukste babyshowers, gender reveal parties, bachelorette parties en birthday parties. Van honderden ideeën maak ik een fantastisch concept dat ik tot werkelijkheid breng met de leukste en mooiste decoraties! Daarbij komt mijn ervaring met bruiloften en huwelijksaanzoeken natuurlijk goed van pas.

 

Bij Drenth Events is liefde de basis voor elk event. Ik vind dit zelf namelijk ook het aller belangrijkste in de hele wereld!  

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

OVER DRENTH EVENTS

gallery/drenthevents_weddings_proposals_planner_0068